Rossella Faa in cuntzertu – Bella, bella.. sa BeccesaRossella Faa en concert – Bella, bella.. sa Beccesa

locandinaUna de is boghes prus notàbiles de Sardigna, sa cumponidora, sonadora e atora Rossella Faa pro sa prima borta in Bartzellona cun s’ùrtimu ispetàculu musicale suo.

Rossella Faa nos at a giùghere intre is nodas, cantos e contos de unu tempus de sa vida. Unu giogu de contrastos in ue sa música, is istòrias e s’ironia faeddant de unu mundu prenu de ispantos: su mundu de sa betzesa, e sa bellesa de su tempus suo. Ite bella sa betzesa, ite bella! Unu biàgiu cundùidu dae sa boghe sua calente e mediterránea e cun totu sa musicalidade de sa limba sarda.

In custa ocasione, sàbadu 2 de abrile a sas 7 de sero, s’at a abèrrere su sipàriu in Carrer de Viladomat 2, in su Tzentru Tzìvicu Cotxeres Borrell.

Ammaniadu dae Assòtziu de sos Sardos in Catalugna paris cun: Teatro del Segno, Casteddu

Intradas
billetu intreu: 12€
billetu sòtzios de s’Assòtziu 2016: 7€

Is billetos sunt a disponimentu in sa sea de s’Assòtziu o in lìnia carchende s’imàgine inoghe a suta:
Eventbrite - Rossella Faa en concierto - Bella, bella... sa Beccesa

Notas a subra de s’autora: Rossella Faa est sonadora, cumposidora e atora. At acabadu is istùdios suos in su Cunservatòriu de Casteddu e Pesaro. At collaborau cun Piero Marras, Elena Ledda, Andrea Parodi. At traballadu cun Peo Alfonsi, cun su triu vocale Balentes.

Autora e cumponidora de is ispetàculos “Baa-Bà” i “Sighi Singin’” realizados cun Nicola Cossu e Giacomo Deiana. Autora de is músicas pro cumpangias teatrales comente “Teatro Stabile della Sardegna, l’Effimero Meraviglioso, Riverrun Teatro, Teatre Impossibile, Teatre del Segno. Donat letziones de cantu modernu in iscolas pùblicas e privadas. Rosella cullàborat in manera ativa in manifestaziones pro sa ispainadura e valoramentu de sa limba sarda.

locandinaUna de les veus més destacades de Sardenya, la compositora, música i actriu Rossella Faa per primera vegada a Barcelona amb el seu últim espectacle musical.

En l’escenari, Rossella Faa ens portarà entre les notes, cants i els contes d’un temps de la vida. Un joc de contrastos on la música, les històries i la ironia parlen d’un món ple de sorpreses: el món de la vellesa, i la bellesa del seu temps. Que bella la vellesa, que bella! Un viatge conduït per la seva càlida veu mediterrània i amb tota la musicalitat de la llengua sarda.

En aquesta ocasió, el dissabte 2 d’abril a les 19 hores, el teló s’obrirà en Calle Viladomat 2, al Centre Cívic Cotxeres Borrell.

Organitzat per Assòtziu de sos Sardos in Catalugna en col·laboració amb: Teatre del Segno, Càller

Entrades
Normal: 12€
Socis Assòtziu 2016: 7€

Les entrades anticipades són disponibles a la seu de s’Assòtziu o a la web:
Eventbrite - Rossella Faa en concierto - Bella, bella... sa Beccesa
Els socis 2016 o d’anys anteriors contactin amb eventos@assotziusardos.cat abans de la compra online.

 Notes sobre l’autora: Rossella Faa és compositora, música i actriu. Va finalitzar els seus estudis musicals en el Conservatori de Càller i Pesaro. Ha col·laborat amb Piero Marras, Elena Ledda, Andrea Parodi. Ha treballat amb Peo Alfonsi, amb el trio vocal Balentes (lletres i música en els CD “Balentes”, “Cantano” i “Cixiri”).

Autora i compositora dels espectacles “Baa-Bà” i “Sighi Singin’” basats en llibres musicals realitzats amb Nicola Cossu i Giacomo Deiana. Autora de les músiques de companyies teatrals com a “Teatro Stabile della Sardegna, l’Effimero Meraviglioso, Riverrun Teatro, Teatre Impossibile, Teatre del Segno. Imparteix classes de cant modern en escoles públiques i privades. Recolza activament manifestacions culturals que tinguin com a objectiu el desenvolupament, suport, difusió i valorització de la Llengua Sarda.