Campagna sòtzios 2013 e istrinadura mustra fotogràfica “Gaudí en obres”Campanya d’afiliació 2013 i inauguració exposició fotogràfica “Gaudì en obres”

S’Assòtziu de sos Sardos in Catalugna sighit chin s’atopu culturale, unu de sos prus importantes: cumentzat su tempus de su tesseramentu e lu faghimus chi nd’una mustra fotografica ammanitzada dae Giacomo Alessandro.

Est unu architeto sardu chi istudiat in Bartzellona in su Laboratori de l’Habitatge del Segle XXI. Appassionadu de arte, design e istoria, nos presentada su progettu suo: Barcelona Desapareguda, una pàzine internet de custa Tzitade, chi oje no podimus bidere; palatos, parcos e carreras chi sunt isparèssidas o chi an mudadu sa forma, su colore, sos nuscos e su tempus. Sa mustra fotografica, “Gaudí en obres”, gollit mazzines de diferentes palatos, domos e traballos de Antoni Gaudí, inmentras si fint fraicande, inter su 1800 e sos primos annos de su 1900.

No nos amus a firmare chin sa mustra fotografica, amus a sighire presentande•bos su programa de sos diferentes atopos de sos tres meses inbenientes. Chin sa tessera potides godire tottu s’otapos chi s’an a fàghere e de prus.

S’ocasione est bona pro nos connoschere, bìbere e toccare cun manu sos atopos de su tzirculu. In prus, giae chi istasa inoghe in Bartzellona, podes connoschere sas undas de custa tzitade, s’architetura mediterranea, e sa pessone prus connota, Antoni Gaudí: sas operas suas, comente ant naschidu, comente sun commo e sas chi no sunt istatas accabadas.

S’atopu est su 17 de Friargiu a sas 7 de sero, in su tzìrculu de Carrer del Bisbe Laguarda 9, in Bartzellona.L’Associació de Sards a Catalunya segueix amb una trobada cultural, una de es més importants: arriba el moment de fer-se soci i el fem amb una exposició fotogràfica propo-sada per Giacomo Alessandro.

Es un arquitecte sard que estudia a Barcelona en el Laboratori de l’Habitatge del Segle XXI. Apassionat d’art, design i historia, ens presenta el seu projecte: Barcelona Desapareguda, una pagina web d’aquesta ciutat que avui en dia no podem veure: edificis, parcs i carrers que han desaparegut o que han canviat la seva forma, el seu color, el seu temps. L’exposició fotogràfica “Gaudí en obres”, mostra imatges de diferents edificis, cases i treballs de Antoni Gaudí, al moment de la seva construcció, des de finals del segle XIX  fins als primers anys del 1900.

No només inaugurem l’exposició, presentarem també el programa de les diferents activitats dels propers tres mesos. Amb la targeta de socis podreu gaudir de totes les activitats que farem i molt més.

Es una bona ocasió per conèixer, viure i apropar-se a les activitats de l’associació. A més, ja que us trobeu a Barcelona, podeu conèixer les onades d’aquesta ciutat, l’arquitectura mediterrània i un dels seus personatges més conegut, Antoni Gaudí: les seves obres, com van néixer, com son ara i les que no es van acabar de construir.

La trobada serà el 17 de Febrer a las 19:00 a la deu de l’Associació al Carrer Bisbe Laguarda 9, a Barcelona.